Cursus BIOR

Cursus BIOR

Wil jij snel aan de slag, ‘live’ kennis opdoen en ervaring uitwisselen over beweegvriendelijke omgeving en bewegen in de openbare ruimte? Dan is de cursus BIOR iets voor jou!

De cursus BIOR is er voor iedereen die aan de slag wilt met het beweegvriendelijk inrichten van de openbare ruimte. Je maakt kennis met trends en ontwikkelingen, leert hoe je het thema kunt agenderen binnen jouw organisatie en gaat aan de slag met je eigen ingebrachte casus uit jouw werkgebied. Hierbij leer je welke processtappen gezet kunnen worden bij het ontwikkelen van een beweegvriendelijke omgeving.

Lever jij een bijdrage aan de leefbaarheid in de stad, wijk of gemeente? Dan is dit jouw kans om kennis op te doen over BIOR en de beleidsvertaling hiervan. Leer in de cursus hoe je BIOR en BVO een plek geeft in jouw organisatie.

De cursus wordt in verschillende regio’s in Nederland aangeboden.
Lees hier meer over de cursus BIOR in Zuid Nederland, aangeboden door Fontys PRO en SSNB.
Lees hier meer over de cursus BIOR in Noord Nederland, aangeboden door het Kennislab BIOR Noord.
Lees hier meer over de cursus BIOR in Oost Nederland, aangeboden door de HAN en Gelderse Sportfederatie.
Lees hier meer over de cursus BIOR in West Nederland, aangeboden door BSC Academie West, Team Sportservice en InHolland.

Voor deze cursus kun jij je STAP budget inzetten (een scholingsbudget vanuit de rijksoverheid) Lees hier meer over het STAP budget!

Header text